opc_loader

latte art barista workshop

55,00 55,00 U bespaart: 0%

Leuke workshop waarbij je probeert figuurtjes te schenken in de cappuccino.

Bij onze latte art workshops leer je absoluut wat algemene leuke weetjes over koffie, maar leer je vooral het schenken van hartje in je cappuccino. Er worden veel pakken melk uit de kast gehaald om je in korte tijd klaar te stomen als heuse latte art specialist. 
Onze trainers leren je op enthousiaste wijze eerst de basis skills voor het maken van een kopje espresso en gaan dan snel verder met het 'hands-on' maken van een kopje cappuccino met figuurtje! Een leuke latte art wedstrijd aan het eind van de training maakt het helemaal af. Leuk bijvoorbeeld als bedrijfsuitje of als training voor je personeel in een horecazaak. Wij kunnen de latte art workshop op locatie geven, maar hebben zelf ook een sfeervolle trainingsruimte met mooie espressoapparatuur in Amersfoort. De latte art workshop kan ook goed ingezet worden tijdens een evenement of beurs. Zo trek je extra bezoekers op je stand!

De latte art workshop wordt gegeven met minimaal vijf deelnemers. Deze prijs is voor een cursus van 2 uur en een per persoon prijs, exclusief BTW en eventuele reiskosten wanneer de training op locatie gegeven wordt.

latte art barista workshop heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
latte art barista workshop


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items