opc_loader

basis baristaworkshop

55,00 55,00 U bespaart: 0%

Of je nu een hele uitgebreide koffietraining wilt of alleen wilt shinen met het schenken van een hartje in de cappuccino voor je bezoek, onze trainers passen zich aan aan jouw wensen. We delen een stuk theorie over de herkomst van koffie, vertellen leuke koffieweetjes en uiteraard ga je vooral ook veel ‘hands-on’ aan de slag met het maken van het perfecte kopje koffie. Een leuke latte art wedstrijd aan het eind van de training maakt het helemaal af. Leuk bijvoorbeeld als bedrijfsuitje of als training voor je personeel in een horecazaak. Wij kunnen de barista workshop op locatie geven, maar hebben zelf ook een sfeervolle trainingsruimte met mooie espressoapparatuur in Amersfoort. De koffietraining of latte art workshop kan ook goed ingezet worden tijdens een evenement of beurs. Zo trek je extra bezoekers op je stand!

Wij vinden het super leuk om koffie workshops en trainingen te geven. Graag laten wij zien hoe je kwaliteitskoffie maakt die op traditionele wijze wordt gezet. Wil jij een betere barista worden of kom je pas net kijken in de wereld van koffie? Geen probleem! Bij ons kan je terecht voor een uitgebreide koffie workshop, barista cursus en natuurlijk de laatste koffieweetjes.

Minimaal aantal deelnemers is vijf personen. Deze prijs is voor een workshop van 1,5 uur en per persoon en exclusief BTW en eventuele reiskosten indien de training op locatie gegeven wordt.

basis baristaworkshop heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
basis baristaworkshop


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items