opc_loader

smoothiebar op locatie huren

410,00 410,00 U bespaart: 0%

Met onze smoothiebar verrast u uw gasten met een heerlijke biologische smoothie! Onze smoothiebar is ideaal voor ieder evenement, feest, beurs of festival. Onze smoothies en sappen zijn gemaakt van 100% fruit en dus super gezond. Bij het huren van onze mobiele sapbar zetten wij enthousiaste fruitshakers en gastvrouwen/-heren in. Wij verzinnen graag samen een recept, passend bij het thema van het evenement. Vraag ons gerust om alle mogelijkheden!

HET PAKKET OMVAT:

  • Inzet van een fruitshaker/smoothiemaker voor 1 uur
  • Professionele smoothieapparatuur (eventueel op een bar)
  • smoothiepakket voor 50 personen

Dit is een vanaf prijs en is exclusief BTW, reiskosten en reisuren.

Uiteraard is het mogelijk een offerte op maat te maken.

BIOLOGISCHE PRODUCTEN IN SMOOTHIEBAR

Cascara Events hecht veel waarde aan het milieu, natuurontwikkeling, dierenwelzijn en de sociale en economische vernieuwingen op en rond een bedrijf. Dat ziet u ook terug in onze mobiele smoothiebar. Zo zijn de bekers die wij in onze sapbar gebruiken gemaakt van het biologisch afbreekbare PLA. Zelfs de rietjes zijn gemaakt van afbreekbaar plantaardig zetmeel. De sappen zijn van het merk Demeter en het fruit heeft het Fairtrade-keurmerk.

BRANDING OPTIES

Bij evenementen zoals beurzen of andere bedrijfsevents kan het belangrijk zijn dat uw logo goed in beeld is. Al onze smoothiebars kunnen worden uitgerust met uw logo. De Vitamini en de Mini-bar zijn opvallende eyecatchers. Wij bieden bovendien diverse promotiemogelijkheden. Wat dacht u van een logo op alle smoothiebekers, de mobiele sapbar en de kleding van de bediening! Samen kijken wij graag naar de mogelijkheden die bij de gelegenheid passen.

smoothiebar op locatie huren heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
smoothiebar op locatie huren


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items