opc_loader

Promotietour

0,00 0,00 U bespaart: 0%

OPVALLENDE PROMOTIETOUR ONTWIKKELEN SAMEN MET JOU!

Voor een unieke en leuke merkactivatie ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben ruime keuze aan barren welke we om kunnen toveren tot branded bar helemaal in jouw huisstijl, maar hebben ook een superfijne timmerman/alleskunner in huis waar we veel mee samenwerken die in rap tempo een compleet unieke bar ontwikkelt.

HOE GAAN WE TE WERK

We bedenken de promotietour samen met jou, we maken hierbij gebruik van onze bestaande concepten gericht op jouw merk. Liever een compleet uniek concept, ook dit is mogelijk!
In samenwerking met Luuk Booij laten we het concept ontwikkelen, het wordt uitgebreid getest en teruggekoppeld en uiteindelijk ingezet tot unieke merkactivatie.

Tijdens de promotietour zorgen we ervoor dat jouw merk goed in zicht is en zetten we onze meest enthousaste en vlotte medewerkers in en die ervoor zorgen dat de bezoekers op een persoonlijke manier kennismaken met jouw product of dienst!

VOORBEELDEN VAN PROMOTIETOURS

  • Create your own breakfast met barista koffie vanuit een mobiele espressobar, yoghurtontbijt met toppings en verse croissants
  • Herfstsoep met bokbier tijdens een promotietour in de herfst
  • Mocktails en frozen yogurts tijdens een zomerse promotietour met de tropische bar 

Mail of bel gerust voor meer informatie!

Promotietour heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Promotietour


Laatst bekeken items