opc_loader

Sweet Deliver brownies en blondies

0,00 0,00 U bespaart: 0%

Sweet Deliver

Wij zijn echte koffie geeks. Maar we zijn ook enorm gek op chocolade. Want, bij een perfect kopje koffie hoort natuurlijk iets lekkers. Hier zijn we mee gaan experimenteren en zo ontstonden onze huisgemaakte sweets. We zijn ons vooral gaan specialiseren op brownies en blondies, want zeg nou eerlijk, chocolade is gewoon altijd een goed idee!

Nu kun je ook je gasten verblijen met onze sweets bij de koffie of thee. Onze sweets passen goed bij al onze concepten en zijn echt een top combinatie met onze mobiele koffiebars. We maken een combinatie van 2 smaken om aan de gasten te serveren. Denk bijvoorbeeld aan onze fudgy pecan brownie of witte chocolade met framboos blondies.

Onze zelfgemaakte sweets vielen zo goed in de smaak op evenementen en in onze eigen coffee bar dat ze nu een eigen brownie webshop hebben gekregen! Hier kun je onze huisgemaakte brownies bestellen voor jezelf, maar ook als cadeau versturen. De brownies versturen we per post en je kunt er een gratis kaartje aan toevoegen die wij voorzien van jouw boodschap, handgeschreven.

Nieuwsgierig geworden naar de brownies? Check de webshop hier of ga naar sweetdeliver.nl.

Sweet Deliver brownies en blondies heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Sweet Deliver brownies en blondies