opc_loader

<!-- Smartsupp Live Chat script --> <script type="text/javascript"> var _smartsupp = _smartsupp || {}; _smartsupp.key = 'f20d7c8db6dbb3470a7463886adffe859cc0c852'; window.smartsupp||(function(d) { var s,c,o=smartsupp=function(){ o._.push(arguments)};o._=[]; s=d.getElementsByTagName('script')[0];c=d.createElement('script'); c.type='text/javascript';c.charset='utf-8';c.async=true; c.src='https://www.smartsuppchat.com/loader.js?';s.parentNode.insertBefore(c,s); })(document); </script>

mobiele sapbar huren

Bent u op zoek naar smoothie catering voor op een event, feest, festival of beurs? Wij werken met een opvallende mobiele smoothiebar waar vanuit wij heerlijke biologische smoothies mixen en schenken. Tijdens onze smoothie caterering zetten wij onze enthousiaste fruitshakers in. Samen met u creëren wij graag een recept dat past bij het thema van de gelegenheid. Vraag ons gerust naar alle opties!

275,00
Verzendmethode
Post NL (1 - 2 werkdagen):
7,50
Levertijd:
1 - 2 werkdagen
Beschrijving

HET PAKKET:

  • Inzet van een fruitshaker voor 1 uur
  • Op- en afbouw van de smoothiebar
  • Een echte eye-catcher als bar
  • Smoothies voor 50 personen

Deze prijs is exclusief reiskosten en reisuren.

Mocht u de fruitshaker voor meer dan één uur willen inhuren, dan komen de volgende kosten er per uur bij:

  • Fruitshaker per uur á €35,00
  • Smoothieingredienten

Uiteraard is het mogelijk een offerte op maat te maken.

SMOOTHIES UIT DE MINI-BAR

De Mini-bar bestaat uit de achterkant van een oldtimer Mini. De aanhangers kunnen ingezet worden als opvallende en unieke smoothiebars. Op de aanhanger plaatsen wij professionele blenders die de beste smoothies produceren. Naast de sapbar plaatsen we ouderwetse fruitkistjes die helemaal in de stijl van de mobiele smoothiekar passen.
Een professionele fruitshaker maakt met de Mini-bar smoothies op uw evenement. De fruitshaker mixt diverse bekende en minder bekende fruitsoorten met vers biologisch sap tot een super vitamineshot!
Wij gebruiken zoveel mogelijk biologische producten en de bekers en rietjes zijn biologisch afbreekbaar. Graag bedenken we samen met u een passend recept bij uw evenement.

De Mini-bar als mobiele sapbar is een uitstekende aanvulling op de Vitamini voor extra capaciteit of als aanvulling op het assortiment van de koffie uit de Caféini.
Het is ook mogelijk deze Mini-bar in te zetten als
mobiele espressobar -met professionele barista- voor heerlijke koffie!

Kijk voor meer informatie op www.cascara-events.com

Beoordelingen (0)
mobiele sapbar huren heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items