opc_loader

<!-- Smartsupp Live Chat script --> <script type="text/javascript"> var _smartsupp = _smartsupp || {}; _smartsupp.key = 'f20d7c8db6dbb3470a7463886adffe859cc0c852'; window.smartsupp||(function(d) { var s,c,o=smartsupp=function(){ o._.push(arguments)};o._=[]; s=d.getElementsByTagName('script')[0];c=d.createElement('script'); c.type='text/javascript';c.charset='utf-8';c.async=true; c.src='https://www.smartsuppchat.com/loader.js?';s.parentNode.insertBefore(c,s); })(document); </script>

Mobiele espressobar (caféini)

Unieke mobiele koffiekar huren met barista op uw feest, beurs of evenement.

395,00
Verzendmethode
Post NL (1 - 2 werkdagen):
7,50
Levertijd:
1 - 2 werkdagen
Beschrijving

UNIEKE MOBIELE KOFFIEKAR VANUIT EEN OLDTIMER MINI; CAFEINI

Bent u op zoek naar een bijzondere mobiele koffiebar om uw gasten mee te verrassen? Wij bieden een mobiele espressobar ideaal voor op beurzen, bedrijfsfeesten en andere evenementen. Onze mobiele koffiekar is een echte eyecatcher op ieder event en een unieke smaakmaker voor uw gasten! Wij, eigenaren Frauke en Wouter, helpen u graag verder.

HET PAKKET OMVAT:

  • Inzet van barista voor 1 uur
  • Inzet van de Caféini
  • Koffiepakket voor 50 personen

Bovenstaande prijs is exclusief BTW, reiskosten en reisuren.
Uiteraard kunnen we een offerte op maat maken.

Onze Caféini, een mobiele koffiebar in de vorm van een oldtimer mini, serveren wij heerlijke cappuccino en espresso van verse koffiebonen. Deze mobiele espressobar wordt bemand door onze Speciality Coffee Association Europe (SCAE) gecertificeerde barista’s. Zij schenken vol passie en enthousiasme heerlijke espresso, verse thee en cappuccino met latte art. Onze professionele koffie- en espressomachines in de mobiele koffiebar Caféini hebben een capaciteit van 200 kopjes koffie per uur. Uitbreiden is ook mogelijk.

Onze versgemalen koffiebonen zijn van Bacchi: 100% Arabica en met het Fairtrade Max Havelaar keurmerk. Een deel van de opbrengst van deze koffiebonen gaat naar Coffee Kids; een mooi initiatief voor het welzijn van de kinderen van koffieboeren.

Kijk voor meer informatie op www.cascara-events.com

Extra informatie

STROOM
De mini verbruikt 1 vrije stroomgroep 16A/230V

AFMETINGEN
De mobiele espressobar is 150cm breed en 305cm lang

Beoordelingen (1)
Mobiele espressobar (caféini)

Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De mini zorgt ervoor dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt. Een gave eye-catcher voor veel verschillende soorten evenementen!

We hopen nog veel samen te mogen werken met het professionele barista team.
Een echte aanrader dus.

Fleur Huisman, Next Kitchen Catering Utrecht

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items