opc_loader

<!-- Smartsupp Live Chat script --> <script type="text/javascript"> var _smartsupp = _smartsupp || {}; _smartsupp.key = 'f20d7c8db6dbb3470a7463886adffe859cc0c852'; window.smartsupp||(function(d) { var s,c,o=smartsupp=function(){ o._.push(arguments)};o._=[]; s=d.getElementsByTagName('script')[0];c=d.createElement('script'); c.type='text/javascript';c.charset='utf-8';c.async=true; c.src='https://www.smartsuppchat.com/loader.js?';s.parentNode.insertBefore(c,s); })(document); </script>

de espressojongens

Terwijl uw evenement in volle gang is, mengen de Espressojongens zich onder het publiek en serveren zij verse koffie aan uw gasten. De Espressojongens zijn stoere gasten met een mobiel espressoapparaat aan hun leren riem. De bonen zijn uiteraard versgemalen fair trade bonen. Op pure handkracht prepareren de Espressojongens een heerlijke espresso. Noeste arbeid met een pure espresso als resultaat.

Een prachtige aanvulling op uw programma, afsluiter van het diner of onderbreking van het congres.

200,00
Verzendmethode
Post NL (1 - 2 werkdagen):
7,50
Levertijd:
1 - 2 werkdagen
Beschrijving

HET PAKKET OMVAT:

  • inzet van een espressojongen voor één uur
  • espresso
  • bekers met logo

Deze vanaf prijs is exclusief BTW, reiskosten en reisuren.

Uiteraard kunnen wij een offerte op maat maken.

BRANDING PAKKET

Het is mogelijk om uw logo goed naar voren te laten komen. Zo kunnen de jongens kleding dragen met uw logo, kunnen de bekers worden voorzien van uw logo en zelf de riem kan gebrand worden middels een 3D logo.

ESPRESSOJONGENS AAN HET WERK

De Espressojongens zijn stoere jongens met verstand van koffie. Op spierkracht maken ze onweerstaanbare espresso voor uw gasten. Ze lopen rond op uw evenement en ze geven desgewenst uitleg of wijzen uw gasten de weg.

Verse koffie
Stoere espresso
Een opvallende verschijning
Koffie op spierkracht
 
Kijk voor uitgebreide informatie op www.cascara-events.com
Extra informatie

 

Beoordelingen (0)
de espressojongens heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items