opc_loader

Mocktailbar op de zaak ACTIE

325,00

Cocktailbar catering

Onze shakers staan te springen om op leuke evenmenten de lekkerste mocktails te serveren voor jouw gasten. Wij hebben speciaal voor deze coronaperiode mooie acties bedacht om het nóg makkelijker en voordeliger te maken om jouw medewerkers en collega's te trakteren op wat lekkers! Deze acties zijn te boeken tot en met 01-08-2020.

DIT PAKKET OMVAT:

  • 50 verfrissende mocktails
  • Een enthousiaste cocktailshaker
  • Keuze uit diverse cocktailbars
  • Biologisch afbreekbare  bekers en rietjes

Wij kunnen natuurlijk ook cocktails met alcohol verzorgen, bijvoorbeeld voor tijdens de vrijdagmiddag borrel (vrijmibo)!

Deze actieprijs is exclusief transportkosten á €0,50 per kilometer en exclusief BTW. Wil je een uurtje bijboeken? Geen probleem! Elk vervolguur kost €122,50 inclusief 50 mocktails.

CORONA PROEF CATERING

Uiteraard houden wij rekening met alle richtlijnen van de RIVM bij het inzetten van onze cocktailbar. Zo zorgt de cocktailshaker ervoor dat de drankjes op afstand geserveerd worden (bijvoorbeeld met een serveerstok), draagt de shaker handschoentjes, is er desinfectiemiddel aanwezig en is er een duidelijke routing. Zo kunnen jij en je gasten of medewerkers zorgeloos genieten!

Mocktailbar op de zaak ACTIE heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items