opc_loader

Food truck koffiebar ACTIE

275,00

Food truck koffiebar actie!

ACTIE MOBIELE KOFFIEBAR FOODTRUCK

Ook in deze tijd zitten we niet stil, we hebben een aantal Back To Work acties bedacht waardoor het boeken van ons concept nóg aantrekkelijker en voordeliger wordt! Uiteraard kunnen we naast deze acties ook andere concepten veilig en volgens de RIVM-richtlijnen inzetten. Neem gerust contact met ons op, we zitten voor je klaar! Deze acties zijn te boeken tot en met 01-08-2020.

DEZE PRIJS IS INCLUSIEF:

  • 1 uur onbeperkt duurzame koffie en verse thee
  • Een gecertificeerde barista
  • Inzet van onze speciale koffiekar: de Caféini
  • Tiny Tony Chocolonely chocolaatjes

Deze pakketprijs is exclusief transportkosten á €0,50 per kilometer en exclusief BTW. Wil je een uurtje bijboeken? Geen probleem! Elk vervolguur kost €70,00 inclusief onbeperkt aantal specialty coffee en verse thee.

CORONA PROOF CATERING

We doen er alles aan om al onze concepten om te toveren tot corona proof concepten. Zo hebben we bezemstelen veranderd in handige serveerstokken om zo afstand te kunnen bewaren tussen de barista en de gast. Daarnaast werken wij met handschoenen, hebben we een hoop desinfecterende gel voor iedereen beschikbaar en zorgen we dat iedereen op een veilige afstand van elkaar kan blijven door middel van een duidelijk uitgetekende route voor de gast.

Wij blijven goed op de hoogte van alle RIVM-maatregelen en adviezen zodat jij en je gasten zorgeloos kunnen genieten.

Food truck koffiebar ACTIE heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items